✔ Gratis gehoortest

✔ Modernste gehoor technieken

✔ In bezit van keurmerk

Gehoorapparaat onderhoud

Geef uw gehoorapparaat de juiste zorg met behulp van goede onderhoud. Uw gehoorapparaat komt dagelijks in aanmerking met vervuilde stoffen, zoals zweet, overig vocht en vuil. Met behulp van de juiste onderhoud voor uw gehoorapparaat voorkomt u dat uw hoortoestel de kwaliteit verliest. Met een schoon hoortoestel zorgt u ervoor dat uw toestel langer mee gaat.

Voor vragen neem nu contact op

Meer informatie 035 737 0325

gehoorbescherming-water
geluidesdempende-oordopjes-op-maat-gemaakt

Behoud de kwaliteit van uw gehoorapparaat met de juiste onderhoud

Uw gehoorapparaat gaat met de juiste onderhoud niet alleen langer mee. U zorgt er met een schoon hoortoestel ook voor dat u uw gehoorgang beschermt. Wanneer uw gehoorapparaat niet de juiste onderhoud krijgt kan uw gehoorgang geïrriteerd of zelfs ontstoken raken. Voor alle juiste redenen is goede onderhoud voor uw gehoorapparaat zeer belangrijk. Maak daarom snel uw afspraak bij Hoorstudio De Gooise Meren in Bussum, in de buurt van Hilversum. Hier ontdekt u ons gehele aanbod aan gehoortoestellen en andere gehoorbescherming, zoals universele oordoppen.

 

Wilt u ook een schoon gehoorapparaat? Neem direct contact op!

Met een schoon gehoorapparaat zorgt u voor een langdurige kwaliteit en beschermt u uw eigen gehoorgang. Uiteraard is het altijd belangrijk om uw gehoor zo goed mogelijk te beschermen. Uit voorzorgsmaatregelen kunt u hiervoor gebruikmaken van verschillende geluidsbescherming, zoals oordoppen die geluid tegengaan. Wilt u uw gehoor laten testen? Maak snel uw afspraak online en kom langs in de hoorstudio in Bussum, nabij Hilversum. Heeft u vragen? Neemt u voor alle vragen en meer informatie contact met ons op door te bellen naar 035 737 0325 of stuur een e-mail naar info@hoorstudiogooisemeren.nl.

Afspraak maken