Gehoorapparaat merken

HOREN ZOALS VROEGER

WIDEX MOMENT™

De Widex Moment is het allerkleinste oplaadbare hoortoestel op de markt.  Dat is natuurlijk een hele mooie prestatie maar wat de Widex Moment aan nieuw techniek heeft is echt uniek. Veel hoortoesteldragers hebben klachten over hun eigen stemgeluid. Dit komt doordat het hoortoestel tijd nodig heeft om geluiden te verwerken. Hierdoor kan uw eigen stem mechanisch of blikkerig klinken. Om dit soort klachten op te lossen heeft Widex PureSound ontwikkeld. Deze techniek zorgt ervoor dat uw eigen stem heel erg natuurlijk blijft klinken en is het mechanische of blikkerige geluid verleden tijd.

 

 

INTUΪTIEVE BEDIENING

PHONAK PARADISE

Naast een fantastisch geluid heeft Phonak met Paradise ingezet op gemak. De Paradise is te koppelen met meerdere bluetooth apparaten tegelijk waardoor het bediengemak enorm toeneemt, Mobiele telefoon gekoppeld en ook uw tablet is voor de Paradise geen enkel probleem. Streamen starten en stoppen door op het hoortoestel te tikken is voor uw Paradise geen probleem, zelfs een telefoongesprek aan nemen door op het toestel te tikken is geen probleem voor de paradise.

OPTIMAAL VERSTAAN VAN SPRAAK

OTICON OPN S

Oticons nieuwste hoortoestellen breken met de grenzen van wat voorheen met hoortoestellen mogelijk was. Oticon Opn S heeft bewezen het verstaan van spraak nog meer te verbeteren met minder inspanning in lawaaiige omgevingen dan onze vorige generatie hoortoestellen. U kunt nu dus actief deelnemen aan lastige luistersituaties, net als mensen met een normaal gehoor.

HOORTOESTEL OPNIEUW UITGEVONDEN 

STARKEY LIVIO EDGE AI

Livio Edge™ AI is het eerste hoortoestel ter wereld dat zowel superieure geluidskwaliteit biedt maar ook de mogelijkheid geeft om mentale en fysieke activiteiten te volgen. Door de geïntegreerde sensoren en kunstmatige intelligentie kan Livio Edge AI detecteren of u bent gevallen en ook als een virtuele assistent fungeren.

 

 

PHILIPS

Philips HearLink

Philips is weer terug met een hele nieuwe serie hoortoestellen. Hoorstudio Gooise Meren is een Philips hoortoestellen dealer

ONGEËVENAARDE GELUIDSKWALITEIT

RESOUND LiNX QUATTRO

Een briljante geluidsbeleving met diepgang, dynamiek en ritme. ReSound LiNX Quattro is het eerste premium-plus
hoortoestel in de markt met:

  • Briljante geluidsbeleving
  • Streaming met volledig spectrum
  • Support waar u ook bent
  • Geavanceerde oplaadbare hooroplossing

Dit zijn de grote innovatieve merken, maar wanneer u een ander hoortoestelmerk wilt proberen dan kan dat altijd, wij kunnen alle merken leveren.

Afspraak maken

U kunt bij ons terecht voor hoortoestellen met een gedeeltelijke vergoeding van uw zorgverzekeraar. Daarnaast leveren wij ook hoortoestellen met de nieuwste en modernste technieken zonder vergoeding. Laat u informeren welke hoortoestellen het meest geschikt zijn voor uw situaties.

Klik hier

RIC-toestel

Een hoortoestel die achter het oor wordt gedragen met een luidspreker die in de gehoorgang zit. Dit type hoortoestel wordt veel gebruikt en is een onopvallende, discrete oplossing. Alle hoortoestelmerken leveren RIC hoortoestellen.

AHO-toestel

Een hoortoestel die achter het oor wordt gedragen met een oorstukje in het oor en een slangetje die de verbinding maakt tussen oorstukje en hoortoestel. Wordt vaak gebruikt bij de zwaardere hoorverliezen. Desondanks nog een redelijk discrete oplossing.

IHO-toestel

Een hoortoestel wat in de gehoorgang wordt gedragen, er zit niets achter uw oor. Er zijn een aantal uitvoeringen waarbij de diepte en vorm van de gehoorgang bepalend is of dit bij uw past. Laat u informeren welk model bij uw past.