✔ Gratis gehoortest

✔ Modernste gehoor technieken

✔ In bezit van keurmerk

Gehoorbeschadiging laten testen

Wilt u graag uw gehoorbeschadiging laten testen, omdat u denkt dat uw gehoor beschadigd is? Dan kunt u hiervoor terecht bij Hoorstudio Gooise Meren. Wij helpen u graag wanneer uw gehoor is beschadigd en u hierdoor moeite heeft met horen. Een gehoorschade test voeren wij met alle zorg voor u uit. Is uw gehoor beschadigd en wilt u uw gehoorbeschadiging laten testen? Kom dan zeker eens bij ons langs voor een gehoorschade test.

Voor vragen neem nu contact op

Meer informatie 035 737 0325

gehoorbescherming-water
geluidesdempende-oordopjes-op-maat-gemaakt

Laat een test uitvoeren om uw gehoorschade op te meten

Merkt u dat u de geluiden om u heen minder goed hoort? Dan bestaat de kans dat uw gehoor is beschadigd. U heeft bijvoorbeeld steeds meer moeite met televisie kijken of het luisteren naar de radio en u betrapt uzelf erop dat u het geluid steeds harder zet. Of merkt u dat u vaker moet vragen of iemand iets wilt herhalen, omdat ze volgens u steeds onduidelijker gaan praten? Wanneer dit het geval is en u denkt dat u last heeft van gehoorbeschadiging, dan voeren wij samen met u een test uit. Aan de hand van deze test waarbij u uw gehoorbeschadiging kunt laten testen, bekijken we welk gehoorapparaat het beste bij u past.

Voorkom hinder in het dagelijks leven

Wanneer u merkt dat uw gehoor achteruit gaat, dan is het een goed idee om dit bij ons te laten testen. Wanneer u dit niet doet, zult u merken dat u steeds meer hinder ervaart in uw dagelijks leven. Het is belangrijk dat u goed kunt horen, om contact te kunnen maken met andere mensen of bijvoorbeeld om uw werk goed uit te kunnen voeren. Hiervoor zijn er verschillende hoortoestellen te koop. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk dan zeker eens het volledige aanbod! U kunt bij ons terecht wanneer u op zoek bent naar een audicien in regio Nieuwegein of bijvoorbeeld een audicien in regio Muidenberg.