✔ Gratis gehoortest

✔ Modernste gehoor technieken

✔ In bezit van keurmerk

Hoortoestel

Denkt u toe te zijn aan een hoortoestel? Wanneer u vaker last krijgt van uw oren, of wanneer u merkt dat u minder begint te horen, kan het zijn dat een hoortoestel de perfecte uitkomst voor u gaat bieden. Denkt u het niet zeker te weten? U kunt hiervoor van tevoren een speciale hoortest laten doen bij onze hoorstudio in Bussum, in de buurt van Hilversum. Aan de hand van deze uitslag bekijken we wat de mogelijkheden voor u zijn.

Voor vragen neem nu contact op

Meer informatie 035 737 0325

gehoorbescherming-water
geluidesdempende-oordopjes-op-maat-gemaakt

Een hoortoestel voor in of rondom het oor

Een hoortoestel is een klein apparaat dat geplaatst wordt in of rondom het oor. Met behulp van dit apparaat is het mogelijk voor slechthorende mensen om het geluid beter waar te kunnen nemen. Dit wordt in werking gezet door de microfoon, luidspreker, versterker en computerchip in het hoortoestel. Deze computerchip zet het geluid om in een digitaal signaal, waardoor zacht geluid versterkt kan worden. Harde geluiden worden dan weer onderdrukt. Dit toestel is de beste oplossing tegen goede gehoorbescherming.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Maak snel uw afspraak!

Wanneer u denkt toe te zijn aan een hoorapparaat kunnen wij u bij Hoorstudio De Gooise Meren in Bussum, nabij Hilversum, helpen met het testen van uw oren. Hiervoor maakt u gemakkelijk een afspraak online. Een hoortoestel is niet de enige vorm van gehoorbescherming. Speciaal voor andere gelegenheden zijn er ook speciale zwemdopjes. Heeft u vragen? Stuurt u dan een mail naar info@hoorstudiogooisemeren.nl of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 035 737 0325.

Afspraak maken