hoortoestellen

INTELLIGENT TODAY SMARTER TOMORROW

WIDEX EVOKE™

Welkom in een nieuw luistertijdperk, waarin de kwaliteit van uw luisterervaring zich ontwikkelt in real time en real life. EVOKE blijft van u leren als u het toestel gebruikt, dus u hoort de geluiden perfect.

's Werelds eerste echt slimme hoortoestel. Het helpt u intuïtief om vandaag goed te horen. En morgen? Dan kunt u zelfs nog beter horen. Het is een paradigmaverschuiving, ontwikkeld door Widex.

 

 

LIEFDE OP HET EERSTE GELUID

PHONAK MARVEL

Met Marvel hebben we de grenzen van de hoortechnologie verlegd om een oplossing te creëren die een uitstekende geluidskwaliteit biedt, gemakkelijk in gebruik is en een echt gevoel van welzijn biedt. Vanaf de eerste aanpassing en elke dag daarna levert Marvel liefde op het eerste geluid. Met de nieuwste technologie in een prachtig hoortoestel, maakt het rechtstreeks verbinding met smartphones, tv's en een verscheidenheid aan alledaagse elektronica. De Marvel is te koppelen met alle soorten Smartphone.

OPTIMAAL VERSTAAN VAN SPRAAK

OTICON OPN S

Oticons nieuwste hoortoestellen breken met de grenzen van wat voorheen met hoortoestellen mogelijk was. Oticon Opn S heeft bewezen het verstaan van spraak nog meer te verbeteren met minder inspanning in lawaaiige omgevingen dan onze vorige generatie hoortoestellen. U kunt nu dus actief deelnemen aan lastige luistersituaties, net als mensen met een normaal gehoor.

HOORTOESTEL OPNIEUW UITGEVONDEN 

STARKEY LIVIO AI

Livio™ AI is het eerste hoortoestel ter wereld dat zowel superieure geluidskwaliteit biedt maar ook de mogelijkheid geeft om mentale en fysieke activiteiten te volgen. Door de geïntegreerde sensoren en kunstmatige intelligentie kan Livio AI detecteren of u bent gevallen en ook als een virtuele assistent fungeren.

 

 

PHILIPS

Philips HearLink

Philips is weer terug met een hele nieuwe serie hoortoestellen. Hoorstudio Gooise Meren is een Philips hoortoestellen dealer

ONGEËVENAARDE GELUIDSKWALITEIT

RESOUND LiNX QUATTRO

Een briljante geluidsbeleving met diepgang, dynamiek en ritme. ReSound LiNX Quattro is het eerste premium-plus
hoortoestel in de markt met:

  • Briljante geluidsbeleving
  • Streaming met volledig spectrum
  • Support waar u ook bent
  • Geavanceerde oplaadbare hooroplossing

Dit zijn de grote innovatieve merken, maar wanneer u een ander hoortoestelmerk wilt proberen dan kan dat altijd, wij kunnen alle merken leveren.

Afspraak maken

U kunt bij ons terecht voor hoortoestellen met een gedeeltelijke vergoeding van uw zorgverzekeraar. Daarnaast leveren wij ook hoortoestellen met de nieuwste en modernste technieken zonder vergoeding. Laat u informeren welke hoortoestellen het meest geschikt zijn voor uw situaties.

Klik hier

RIC-toestel

Een hoortoestel die achter het oor wordt gedragen met een luidspreker die in de gehoorgang zit. Dit type hoortoestel wordt veel gebruikt en is een onopvallende, discrete oplossing. Alle hoortoestelmerken leveren RIC hoortoestellen.

AHO-toestel

Een hoortoestel die achter het oor wordt gedragen met een oorstukje in het oor en een slangetje die de verbinding maakt tussen oorstukje en hoortoestel. Wordt vaak gebruikt bij de zwaardere hoorverliezen. Desondanks nog een redelijk discrete oplossing.

IHO-toestel

Een hoortoestel wat in de gehoorgang wordt gedragen, er zit niets achter uw oor. Er zijn een aantal uitvoeringen waarbij de diepte en vorm van de gehoorgang bepalend is of dit bij uw past. Laat u informeren welk model bij uw past.