✔ Gratis gehoortest

✔ Modernste gehoor technieken

✔ In bezit van keurmerk

Kleine hoortoestellen

Kleine hoortoestellen bieden een goede oplossing voor wanneer u onopvallend een hoortoestel wilt dragen. Tegenwoordig zijn er veel verschillende soorten hoortoestellen beschikbaar. De kleinste hoortoestellen verdwijnen bijna volledig in de gehoorgang. Op deze manier is het voor de buitenwereld bijna tot niet te zien dat u met een hoortoestel loopt. Alleen al om deze reden bieden kleine hoortoestellen een perfecte uitkomst.

Voor vragen neem nu contact op

Meer informatie 035 737 0325

gehoorbescherming-water
geluidesdempende-oordopjes-op-maat-gemaakt

Draag ongezien onze kleine hoortoestellen

Het fijne aan kleine hoortoestellen is dat niemand zal opmerken dat u er een draagt. Niemand zal het zien, maar u zal het verschil wel degelijk merken. Kleine hoortoestellen worden gemaakt, zodat ze precies in uw oor passen. Mede dankzij de nieuwste technologieën worden kleine hoortoestellen nu zelfs bijna onzichtbaar gemaakt. Het is de meest effectieve en discrete hooroplossing. Behoud de kwaliteit van het hoortoestel met behulp van de juiste accessoires. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over de kwaliteit van de hoortoestellen met behulp van onze tips.

Ontdek de verschillende soorten hoortoestellen en bel nu!

De kleine hoortoestellen komen in verschillende soorten en maten. Ook voor u vindt onze hoorstudio een hoortoestel dat perfect bij u past. Daarnaast vertellen wij u ook graag meer over onze wek- en waarschuwingssystemen en onze andere diensten. Maak voor meer informatie snel uw afspraak en kom langs. Neemt u liever eerst contact met ons op? Hiervoor zijn wij te bereiken via het telefoonnummer 035 737 0325 of stuur een e-mail naar info@hoorstudiogooisemeren.nl.

Afspraak maken