✔ Gratis gehoortest

✔ Modernste gehoor technieken

✔ In bezit van keurmerk

Oordoppen die geen geluid doorlaten

Oordoppen die geen geluid doorlaten bieden een perfecte oplossing voor wanneer u veel geluidsoverlast ervaart. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer u naar een festival gaat, wanneer u naar een concert gaat of wanneer uw partner veel snurkt. In alle gevallen waarbij geluidsoverlast een grote rol speelt bieden oordoppen die geen geluid doorlaten een ideale oplossing.

Voor vragen neem nu contact op

Meer informatie 035 737 0325

gehoorbescherming-water
geluidesdempende-oordopjes-op-maat-gemaakt

Bescherm uw gehoor met oordoppen die geen geluid doorlaten

Bescherm uw gehoor en kies voor oordoppen die geen geluid doorlaten bij onze hoorstudio in Bussum, in de buurt van Hilversum. Met deze speciale oordoppen beschermt u uw oor tegen te hoge frequenties. Daarnaast zorgt u er met oordoppen die geen geluid doorlaten ook voor dat u op langere termijn geen gehoorbeschadiging ervaart. Wacht daarom niet te lang en ontdek ons aanbod aan verschillende gehoorbescherming. Uiteraard vertellen wij u ook graag meer over de onderhoud van gehoorapparaten.

Kom langs in de hoorstudio en ontdek het brede aanbod

Komt u langs bij Hoorstudio De Gooise Meren in Bussum, nabij Hilversum, dan laten wij u graag alle mogelijkheden zien op het gebied van oordoppen en andere gehoorbescherming. In onze hoorstudio geven wij advies over gehoortoestellen, komt u langs voor een speciale hoortest en heeft u keuze uit verschillende soorten en maten aan hoortoestellen. Wanneer u te lang met gehoorproblemen blijft lopen beschadigt dit uw oor. Maak daarom snel uw afspraak voor een hoortest en bekijk samen met ons de mogelijkheden. Heeft u vragen? Stuurt u dan een mail naar info@hoorstudiogooisemeren.nl of neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar 035 737 0325.

Afspraak maken