✔ Gratis gehoortest

✔ Modernste gehoor technieken

✔ In bezit van keurmerk

Starkey hoortoestel

Bent u op zoek naar een Starkey hoortoestel? Dan bekijkt u deze bij Hoorstudio Gooise Meren. Wij bieden u een ruim assortiment aan verschillende hoortoestellen, zoals een Starkey hoortoestel. Wanneer u merkt dat u last heeft van gehoorschade, dan voeren wij graag samen met u een gehoortest uit. Aan de hand van deze test bekijken welk hoortoestel het beste bij u past.

Voor vragen neem nu contact op

Meer informatie 035 737 0325

gehoorbescherming-water
geluidesdempende-oordopjes-op-maat-gemaakt

Voor een Starkey hoortoestel komt u langs bij onze hoorstudio

Wanneer u op zoek bent naar een gehoorapparaat, dan is het hoortoestel van Starkey een goede keuze. Een van de voordelen van een Starkey hoorapparaat, is dat u alsnog goed met het hoortoestel kunt luisteren bij flinke lawaai. Een ander voordeel van een Starkey gehoorapparaat is dat u met deze hoortoestellen een draadloze connectiviteit heeft en daarnaast wordt u oor met dit gehoorapparaat ook beschermd tegen vocht en de productie van oorsmeer.

De grootste leverancier in hoortoestellen in Nederland

Starkey is een van de grootste leveranciers van Nederland in hoortoestellen. Het hoortoestel van Starkey staat bekend de hoge kwaliteit en de handige functies. Naast dat wij een gehoorapparaat van Starkey aanbieden, kunt u ook bij ons terecht voor hoortoestellen van andere merken, zoals een hoorapparaat van Oticon More. Daarnaast bieden we ook andere gehoorbescherming aan, zoals gehoorbescherming dopjes en meer. Bekijk vandaag nog het volledige aanbod bij onze audicien in de buurt van Laren.