Tips

De meeste mensen houden niet van hoortoestellen en alles wat daarmee te maken heeft. Van schreeuwende advertenties tot opdringerige verkoopreclames op de televisie, het hele hoortoestelcircus kan als een verschrikking op u afkomen.

Reclames op radio/televisie en kranten gaan altijd over prijzen en kortingen en zelden over de juiste kwaliteit. Ons doel is om u de beste oplossing te bieden voor uw specifieke hoorproblemen.

Uiteindelijk zijn goede hoortoestellen een investering in uzelf, in uw gezondheid en in uw welzijn. Verschillende studies geven aan dat personen met een verbeterd gehoor meer energie hebben en in een betere conditie verkeren zowel fysiek als mentaal. In het algemeen zijn deze personen gelukkiger.

Deze tips gaan niet over ons. Het wil u laten nadenken over hoortoestellen en wat hierin belangrijk voor u is. Zoals u zult merken proberen we u, met acht tips,  zoveel mogelijk te helpen en te ondersteunen, zodat u het hoortoestel kiest die het beste bij u past. Mocht u besluiten om bij ons uw hoortoestellen aan te schaffen dan voelen we ons vereerd. Uw oren zijn bij ons in goede handen.

Op uw gezondheid!