✔ Gratis gehoortest

✔ Modernste gehoor technieken

✔ In bezit van keurmerk

Universele oordoppen

De beste universele oordoppen zijn te vinden bij Hoorstudio De Gooise Meren in Bussum, nabij Hilversum. Universele oordoppen zijn oordoppen die zich vervormen naar de vorm van uw oor. Deze oordoppen zijn gemaakt van flexibel materiaal, waardoor deze met ieder oor meebuigen. Ze zorgen voor geluidsvermindering en voorkomen schade aan uw oor.

Voor vragen neem nu contact op

Meer informatie 035 737 0325

gehoorbescherming-water
geluidesdempende-oordopjes-op-maat-gemaakt

Voorkom gehoorbeschadiging met behulp van universele oordoppen

De universele oordoppen zijn redelijk goedkoop aan te schaffen, vergeleken met andere oordoppen en moderne hoortoestellen. Daarnaast zijn ze ook heel erg handig om mee te nemen. Zo worden deze soort oordoppen vaak gebruikt bij concerten, festivals of andere plekken waar veel geluid is. Wanneer u uw gehoor niet beschermd, loopt u kans op gehoorverlies. Wanneer uw gehoor ernstig is beschadigd is, kan het plaatsen van een gehoorapparaat voorkomen. Bescherm daarom van tevoren altijd uw oren, wanneer u op een plek bent met veel geluidsoverlast en maak snel uw afspraak bij ons bedrijf in Bussum.

Interesse in onze oordoppen? Kom eens langs!

De universele oordoppen worden vaak maar éénmalig gebruikt. Zorgt u er daarom voor dat u altijd genoeg op voorraad heeft. Maakt u daarom snel een afspraak en kom langs voor alle informatie en tips. Heeft u vragen over de oordoppen? Hiervoor kunt u telefonisch contact met ons opnemen door te bellen naar 035 737 0325 of stuur een e-mail naar info@hoorstudiogooisemeren.nl. Wij helpen u graag verder met het beantwoorden van al uw vragen.

Afspraak maken