Wek & Waarschuwingsystemen

Komt het wel eens voor dat u het rinkelen van de telefoon of de deurbel niet hoort, vooral als u zich niet direct in de buurt bent?

Een ‘Wek- en Waarschuwingssysteem’ maakt akoestische signalen zichtbaar door lichtflitsen of voelbaar in de vorm van trillingen. Met een dergelijke oplossing mist u geen telefoon meer en staat er niemand meer voor de deur te wachten omdat u de bel niet hoorde. Waar u ook bent, in huis, in de tuin of op het werk!

Een ‘Wek- en Waarschuwingssyteem’ bestaat uit de volgende elementen:

 

WEKKER  De wekker gaat af met akoestische, tril en/of flitssignalen op de gewenste wektijd en als de deurbel, telefoon, babyfoon of rookmelder afgaan. LED-lampjes geven met verschillende kleuren de signaalbron aan.

DEURBEL/TELEFOON  Bij de deurbel en/of telefoon wordt een kleine zender geplaatst. Zodra de deurbel of telefoon overgaat zal de flitslamp gaan flitsen of trilt de trilontvanger en zal de bijgeleverde wekker afgaan. De zenders kunnen aangesloten worden op ieder type telefoon, deurbel of intercomsysteem.

BABYFOON  De zender wordt geplaatst bij de baby. Wanneer de baby huilt dan gaat het systeem af en gaan de lampen flitsen of trilt de trilontvanger en zal de bijgeleverde wekker afgaan.

ROOKMELDER  Met geïntegreerde zender. Geeft een alarm bij rookontwikkeling en zendt een signaal. Hierdoor gaan lampen flitsen of trilt de trilontvanger en zal de bijgeleverde wekker afgaan.