✔ Gratis gehoortest

✔ Modernste gehoor technieken

✔ In bezit van keurmerk

Zwemdopjes op maat

Bij Hoorstudio De Gooise Meren in Bussum, in de buurt van Hilversum, kunt u terecht om zwemdopjes op maat te laten maken. Deze zwemdopjes die u op maat kunt laten maken zijn oordopjes die u kunt gebruiken ter bescherming van uw oren tijdens het zwemmen. Behalve bij het zwemmen, kunt u deze zwemdopjes op maat uiteraard ook gebruiken bij andere watersporten en wateractiviteiten.

Voor vragen neem nu contact op

Meer informatie 035 737 0325

gehoorbescherming-water
geluidesdempende-oordopjes-op-maat-gemaakt

Laat uw eigen zwemdopjes op maat aanmeten

Wilt u ook oordopjes voor het zwemmen op maat laten maken? Dan zit u bij onze hoorstudio in Bussum, nabij Hilversum, goed. Wij helpen u graag bij het aanmeten van de zwemdopjes die wij vervolgens voor u op maat laten maken. Deze oordopjes zijn een goede oplossing voor wanneer u snel last krijgt van uw oren, tijdens en/of na het zwemmen. Ook wanneer u vaak of snel last krijgt van een oorontsteking na het zwemmen kunt u zwemdopjes en oordopjes op maat laten maken. Naast het beschermen van uw oren tegen water bieden wij nog andere gehoorbeschermende oordoppen. Heeft u steeds vaker last van uw oren? Of merkt u dat het gehoor steeds minder wordt? Laat dan uw oren testen.

Eigen oordopjes? Maak nu uw afspraak!

Met behulp van deze oordopjes, die u op maat kunt laten maken voor het zwemmen, voorkomt u chloor in het oor. De oordopjes op maat zorgen ervoor dat er geen water in uw orden komt tijdens het zwemmen, douchen en baden. Wilt u zelf ook oordoppen op maat laten maken? Neemt u hiervoor dan contact met ons op door te bellen naar 035 737 0325 of stuur een e-mail naar info@hoorstudiogooisemeren.nl. Daarnaast is het ook mogelijk om online een afspraak in te plannen.

Afspraak maken